Golfslagbad Nordhorn

De trio-slide-waterglijbaan en de twee extra brede waterglijbanen in het ondiepe bad zijn een echte attractie voor jong en oud. Wie op zoek is naar de ultieme kick vindt die op de freefall-waterglijbaan (niet voor kinderen onder 10 jaar). Wie het daarna nog aandurft, waagt op de springtoren vanaf de 1 m-, 3 m-, 5 m-, 7.5 m- of zelfs 10 m- hoge plank een sprong in het verkwikkende water. Bezoekers kunnen ontspannen op de ligstoelen van de grote ligweide of op het zonneterras bij het café van het buitenbad.

Wie een dagje naar  zee wil, zou eigenlijk eens moeten overwegen of een ritje naar het golfslag- en sportbad in Nordhorn niet korter is. In het grote golfslagbad komt u geheid in vakantiestemming. In de pauzes, als er even geen golfslag is, biedt de stortdouche hier ook verkoeling.

Het sportbad met een lengte van 50 m is ideaal om baantjes te trekken en om de conditie te verbeteren. In het springbassin ernaast worden de gewaagdste sprongen uitgeprobeerd. Wie het aandurft, kan hier zelfs van een hoogte van 10 m in het water springen.

Op het uitgestrekte terrein rond het buitenbad vindt iedereen een plekje om te zonnen en op de grote speelplaats hebben de kinderen ook veel pret als ze even niet in het water zijn. De „kids-lagoon“ biedt de kleintjes puur waterplezier. Een royaal peuterbad met grappige peuterspeeltjes en een ligweide met een hek erom vormen voor gezinnen met heel jonge kinderen een veilige plek om te spelen en zich te ontspannen.

Het toppunt van waterplezier is echter het ondiepe bad met de drie waterglijbanen. Een kleinere glijbaan en een extra brede glijbaan zorgen voor megaplezier voor jong en oud. De speedglijbaan van 10 m hoog en 28 m lang zorgt voor de ultieme kick (niet voor kinderen onder 10 jaar).

Deze waterattractie in Nordhorn ligt op nog geen 8 kilometer afstand en is dus prima binnen een half uur te bereiken op de fiets.

Meer over zwemmen in Nordhorn