Recreatiepark Bavelds Dennen

Het coulissenlandschap van noordoost Twente is een uniek stukje Nederland. Een oase van rust, ruimte en prachtige natuur, maar ook een omgeving waar cultuur, buitensport, festiviteiten en Bourgondische gezelligheid hoog in het vaandel staan. De perfecte uitvalsbasis voor fiets – en wandeltochten of een paar dagen actief erop uit met de hele familie.

Diverse grote steden zoals Enschede of Hengelo zijn snel te bereiken. Daarnaast kunt u genieten van de vele leuke kleine dorpjes en steden zoals bijvoorbeeld Denekamp, het kunststadje Ootmarsum of Oldenzaal, de glimlach van Twente.

Bavelds Dennen ligt op de grens met Duitsland. Grote steden als Nordhorn zijn makkelijk en zelfs op de fiets te bereiken. De burcht en omliggende en uitgestrekte natuurgebieden van Bad Bentheim zijn zeker een bezoekje waard.

Het park met 126 vakantiebungalows is ruim opgezet met veel groen. In het midden is een grote recreatievijver. Verder is er een goed en stijlvol restaurant (Restaurant Fox) met lounge terras aanwezig waarbinnen zich tevens een gratis toegankelijke binnenspeeltuin bevindt.

Ons vakantiehuisje is rustig gelegen aan de rand van het park.

Verdere faciliteiten op het park Bavelds Dennen:

  • Een receptie voor uw dagelijkse krant, post, informatie & talloze fiets- en wandelroutes.
  • Een wasserette
  • Verhuur van Gazelle fietsen
  • Verhuur van skelters
  • Verhuur van kinderbedjes, kinderstoelen en boxen
  • Tennisbaan

 

Voor meer informatie bezoek www.bavelds-dennen.nl

Bungalowpark Bavelds Dennen